Terug

Nieuws

Uitnodiging Gratis Fittest - Ontdek de sportmogelijkheden

Omdat er te weinig aanmeldingen waren voor onderstaande Fittest, zijn de leden (en niet leden) die zich hadden opgegeven persoonlijk benaderd met een alternatief. Mocht iemand vergeten zijn, dan kunnen ze alsnog contact opnemen met Nel of Yvonne, dan praten we ze bij. Het alternatief heeft nog niet plaatsgevonden.

----

We willen zo lang mogelijk fit blijven, op elke leeftijd. Daarom is het belangrijk om de gezondheid af en toe aan een check te onderwerpen. Dat kan!
Buurtplein de Schakel nodigt, in samenwerking met de LEV groep, leden en niet-leden uit om deel te nemen aan een Fittest op zaterdagochtend 25 juni 2022. Kijk in de bijlage bij dit bericht op Buurtplein de Schakel om de details te lezen

Deelnemers ontvangen nader bericht over het tijdstip dat ze die ochtend verwacht worden. Het tijdstip ligt aan het aantal deelnemers dat zich opgeeft.

Deze uitnodiging wordt deze week ook als flyer via de brievenbus verspreid in het gebied van Buurtplein de Schakel.

Om het bericht toch op buurtplein de Schakel te kunnen lezen, kunt u bij www.sonenbreugelverbindt.com rechtsboven inloggen. Kies dan voor `groepen`> kik op `buurt/straat en wijk` en zoek Buurtplein de Schakel.